Erol Marketing

Erol Marketing
Erol Marketing

5 Mart 2010 Cuma

Avon Nisan Ayı Kataloğu

avon katalogu 300x170 Avon Kataloğu

Avon Kataloğu Örnek resmi Yukarıdadır..Avon Satış Yapan, yapmak isteyen kişiler,çevresi olup katalogla satışını yapabilirim diyen kapasitesi olan kişiler

AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ

İsim (gerekli)

E-posta (gerekli)

Telefon

Açıklama

Avon Katalogu ile Evinizden Sipariş vermenin Rahatlığını yaşayın.

Avonun sunduğu hizmet sayesinde evinizden alışverişyapmanın rahatlığınız ve kolaylığını yaşayın.Avon temsilcisi olmak kolay eğlenceli ve etkilidir ayrıca avon kataloğu ile satış yapmak ta kolaydır. Çnkü avon tv kanallarında verdiği reklamlar ile ve Türkiyede yıllardır tanınır duruma gelmiştir. Artık Avonu bilmeyen kalmamıştır desek yeridir. O yüzden avonu anlatmak avon kataloğunu göstermek ve avon katalog la sipariş almak çok rahattır.

Avon Katalogu ile avon cilt bakımı ürünleri,makyaj ürünleri,avon parfümleri,saç bakımı ürünleri,kişisel bakım ürünleri erkek,çocuk ve güneş bakım kremleri,takılar ve aksesuarlara ulaşabilirsiniz.

Avoncular! Eğer ekip kurmak katalogla satış yapmak ve evinizden rahatça alışveriş yapmak ve para kazanmak istiyorsanız kozmetik ürünleri yanısıra Tekstil-giyim ürünleri alış ve satışını da yapabilirim diyorsanız aşağıdaki formumuzu garanti doldurunuz .

Giyim Ürünleri Kataloğu Görmek ve Satış için Form

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder